A sales vezetők gyakorlati mentora: Lippner Tamás

A mai vendégemnél az, hogy mi lett volna ha másképp alakul az élete, egészen érdekes mélységeket fog feltárni. 20 éves értékesítési vezetői tapasztalattal a háta mögött, amit olyan nagyvállalatoknál szerzett Vodafone, Citibank, vagy Sberbank, vágott bele abba, hogy átadja tudását és közösségbe szervezze azokat az értékesítőket, értékesítési vezetőket, akik szeretnének fejlődni.

Toastmaster. De nem is akármilyen, 2016-ban megnyerte az európai toastmater bajnokságot… német nyelven. Hogy ez mit is takar, azt szerintem meg fogjuk majd tapasztalni mindannyian a mai nap.

Az ő nevéhez fűződik A Bizalomépítés Könyve is, ahol személyre szabott értékesítése technikákat mutat be, kézzel fogható módon – és nem csak azért, mert nyomtatott formában is megszerezheted.

Ha szeretnétek vele közelebbi kapcsolatban is kerülni, mert az értékesítés fontos szerepet tölt be a munkátokban, akkor látogassatok el a sellandspeak.com oldalra, ugyanis ma nem más jött el hozzám vendégnek, mint Lippner Tamás, a Sales vezetők gyakorlati mentora!

Hasznos linkek:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tamaslippner/
A Bizalomépítés Könyve: https://sellandspeak.com/a-bizalomepites-konyve/
Sell & Speak: https://sellandspeak.com/

#KVszünet #podcast #MiLettVolnaHa

Ha pedig nem szeretnél lemaradni a folytatásról, akkor ne felejts el feliratkozni a csatornánkra:
https://bit.ly/tczpeti-yt-sub

Kövess a kedvenc podcast lejátszódban, hogy le ne maradj:

Iratkozz fel a YouTube csatornára, hogy a videó podcasteket, vagy élő adásokat is tudd követni:

Ha kérdésed van, itt üzenhetsz szóban is:

https://www.speakpipe.com/kvszunet 

Copyright 2024 © KV Szünet podcast